Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Procurorii au avizat trimiterea mea în judecată, că Firea s-a simţit ameninţată

Băsescu: Procurorii au avizat trimiterea mea în judecată, că Firea s-a simţit ameninţată

Băsescu: Procurorii au avizat trimiterea mea în judecată, că Firea s-a simţit ameninţată
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    25 Iul 2016   •   17:44

Traian Băsescu a scris luni, pe pagina sa de Facebook, că a aflat de la televizor că a fost avizată trimiterea sa în judecată în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi ameninţat-o pe Gabriela Firea.

De bună seamă, nu este un dosar politic
Aflu de la un post de televiziune că procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman (aflată în continuă consultare cu Mihalache) au avizat trimiterea mea în judecată pentru că doamna Firea s-a simţit ameninţată şi s-a speriat de declaraţiile mele la adresa soţului, primar de Voluntari.
Cu certitudine, cînd Ponta şi Antonescu, însoţiţi de Doamna Firea, mobilizau şi instigau zeci de mii de oameni să urle pe stadioane “Băsescu la puşcărie” nu era nicio ameninţare, era o dezmierdare. Cum dezmierdare era şi când doamna Firea o acuza în mod mincinos pe fiica mea că a făcut o tranzacţie ilegală. 
Oare unde erau procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman când asupra mea şi a familiei mele se proferau aceste ameninţări ?
Până la urmă, ce nu face Doamna Camelia Sutiman pentru un nou mandat de Procuror Sef Secţie … 
Am convingerea că Parchetul General trebuie să rămână în afara jocurilor politice.
PS - Înţeleg că Parchetul General a rezolvat marile dosare ale Revoluției şi mineriadelor, drept pentru care a venit vremea anchetării declaraţiilor politice
”.

Fostul președinte Traian Băsescu a fost trimis în judecată pentru amenințare. Conform informațiilor obținute de Radu Tudor, în exclusivitate, procurorul care anchetează unul din dosarele lui Traian Băsescu a semnat rechizitoriul și a trimis dosarul în judecată.

Scandalul Băsescu - Firea a început în 2014, după ce fostul preşedinte, referindu-se la senatorul PSD, a spus că şi acum poate spune că aceasta este "o bună jurnalistă, dar este catastrofală ca jurist". 

"Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a spus Băsescu, pe 14 aprilie 2014
.

Traian Băsescu a mai spus că îi recomandă premierului Victor Ponta să nu o ia pe "senatoarea şantajistă" Gabriela Firea ca purtător de cuvânt la alegeri pentru coaliţie, pentru că aceasta poartă ghinion bărbatului despre care spune că vrea să îl protejeze. Băsescu a ţinut totodată să amintească prestaţia Gabrielei Firea din campania pentru prezidenţiale a lui Mugur Isărescu.

Avertizarea preşedintelui venea la câteva zile după ce Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, a declarat că tranzacţia prin care fiica preşedintelui a pus mâna pe moşia din Călăraşi ar fi nulă.

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea amenintare santaj
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close