Antena 3 CNN Actualitate Tudor Chirilă: România a fost vândută la ceas de seară

Tudor Chirilă: România a fost vândută la ceas de seară

Tudor Chirilă: România a fost vândută la ceas de seară
01 Feb 2017   •   00:21

Tudor Chirilă a reacţionat pe Facebook după ce Guvernul a adoptat, în şedinţa de marţi, un proiect de lege privind graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate.

''România a fost vândută la ceas de seară, în spatele uşilor unui guvern de ticăloşi. Sper să platească pentru asta cu vârf şi îndesat'', a scris Tudor Chirilă.

sursa: Facebook

Guvernul a adoptat, în şedinţa de marţi, un proiect de lege privind graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate, potrivit Agerpres.

"Am adoptat o serie de măsuri care vizează evitarea unei hotărâri pilot la CEDO şi în acest sens am adoptat proiectul de lege privind graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate. Cel de-al doilea proiect de lege vizează Legea pentru completarea Legii 254/2013 privind executarea pedepselor", a declarat ministrul Justiţiei, Florin Iordache, la Palatul Victoria.

De asemenea, Executivul a adoptat, marţi, o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea Codului penal şi a Codului de procedură penală.

"Cel de-al treilea act normativ pe care l-am adoptat astăzi, este vorba de Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii 296 Cod Penal şi a Legii 135 Cod de procedură penală. Practic, prin această ordonanţă de urgenţă am făcut şi am pus în concordanţă deciziile Curţii Constituţionale care (...) trebuiau să fie implementate fie de către Guvern, fie de către Parlament", a spus Iordache.

×
Subiecte în articol: tudor chirila
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close