Antena 3 CNN Actualitate Turistul care a căzut într-o prăpastie, în zona Vârfului Moldoveanu, a fost găsit

Turistul care a căzut într-o prăpastie, în zona Vârfului Moldoveanu, a fost găsit

Turistul care a căzut într-o prăpastie, în zona Vârfului Moldoveanu, a fost găsit
22 Iul 2018   •   08:43

Salvamontiştii au reuşit, duminică dimineaţă, după o aproximativ unsprezece ore de la alarmare, să recupereze trupul turistului care şi-a pierdut viaţa după ce a căzut într-o prăpastie în zona de creastă a Masivului Făgăraş, în sectorul din apropierea Vârfului Moldoveanu. Reprezentanţii Poliţiei Argeş spun că turistul avea 28 de ani şi că este singura victimă, neconfirmându-se informaţiile potrivit cărora un alt bărbat a fost rănit.

"În jurul orei 05.00, acţiunea de recuperare a victimei căzute de pe Vârful Moldoveanu s-a încheiat, după aproape unsprezece ore de la alarmare", a anunţat Salvamont România. 

Pe munte a mers, alături de salvamontişti, şi o echipă de poliţişti. La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că bărbatul care şi-a pierdut viaţa avea 28 de ani şi este singura victimă. Trupul acestuia va fi dus la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie.

"Echipajele care au ajuns la faţa locului, după o operaţiune extrem de dificilă şi de lungă durată, au constatat că nu se confirmă informaţiile potrivit cărora mai era un bărbat rănit. Tot grupul de turişti cu care era victima este în siguranţă, a coborât de pe munte şi se află la Nucşoara", a declarat, duminică dimineaţă,  purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close