Antena 3 CNN Actualitate Udrea: Am aflat ce căuta Coldea la vila de la Cheia a lui Ghiţă

Udrea: Am aflat ce căuta Coldea la vila de la Cheia a lui Ghiţă

Udrea: Am aflat ce căuta Coldea la vila de la Cheia a lui Ghiţă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    17 Ian 2017   •   00:27

Elena Udrea a spus luni, după ce a apărut o nouă înregistrare cu Sebastian Ghiţă, că aceasta arată că ultima întâlnire dintre fostul politician şi generalul Florian Coldea a fost motivată de încercarea directorului adjunct al SRI de a obţine documente justificative pentru vacanţele petrecute împreună, în condiţiile în care Serviciul îl ancheta pe Coldea, ca urmare a dezvăluirilor făcute chiar de ea, cu câteva zile mai devreme.

Mi-e greu sa nu fac un comentariu, dupa cea de-a opta inregistrare a lui Ghita...

Spune ca dupa dezvaluirile mele despre Florian Coldea din 30 ianuarie 2015, acesta a fost chemat sa dea explicatii in fata unei comisii interne din SRI.
Ca sa se justifice in fata Comisiei, Coldea i-a cerut lui Ghita facturi pe numele lui care sa dovedeasca faptul ca el insusi si-a platit vacantele facute cu fostul deputat si nu le-a primit cadou de la acesta. Ghita i-a dat facturi false, pentru ca nu se mai puteau face retroactiv acte pe numele lui Coldea, vacantele fiind platite in realitate de firma Asesoft...

Deci, acum aflam ce cauta Coldea la casa de vacanta a lui Ghita de la Cheia, la doua zile dupa dezvaluirile pe care le-am facut si acuzatiile pe care i le-am adus, lui si Codrutei Kovesi.

A mers ca sa se puna de acord cum sa se apere si sigur sa ii reproseze ca mi-a spus niste lucruri, pe care eu le-am facut publice apoi... De aceea a si fost ultima discutie privata intre cei doi, asa cum chiar fostul deputat a spus intr-una din inregistrari; pentru ca din acel moment nu a mai avut incredere in Ghita...”, a scris Elena Udrea, luni seara, pe Facebook.

În înregistrarea difuzată luni seară, Ghiţă a susţinut că generalul Coldea a mai fost anchetat de o comisie internă a SRI, ca urmare a acuzaţiilor făcute public la adresa sa de către fostul deputat Elena Udrea, iar atunci Coldea a prezentat documente false pentru vacanţele petrecute alături de Ghiţă.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close