Antena 3 CNN Actualitate Udrea: „Coldea, Maior şi Kovesi puneau la cale condamnări pe bandă rulantă şi pregăteau sentinţele oamenilor politici”-VIDEO

Udrea: „Coldea, Maior şi Kovesi puneau la cale condamnări pe bandă rulantă şi pregăteau sentinţele oamenilor politici”-VIDEO

Udrea: „Coldea, Maior şi Kovesi puneau la cale condamnări pe bandă rulantă şi pregăteau sentinţele oamenilor politici”-VIDEO
Sursa foto: FOTO: captură Antena3
19 Oct 2017   •   20:23

Fostul ministru Elena Udrea a făcut dezvăluiri şocante după audierile din Comisia SRI.

Aceasta a declarat cum Coldea, Maior şi Kovesi puneau la cale condamnări pe bandă rulantă şi pregăteau sentinţele oamenilor de afaceri și politici.

Mai mult, Udrea a declarat că statul paralel are interese în toate domeniile şi că există reprezentanţi infiltraţi până la cel mai înalt nivel.

Informațiile au fost dezvăluite de Claudiu Manda într-o intervenție telefonică, la emisiunea „100 de minute” de la Antena 3.

În acest context, Adrian Ursu a explicat în „emisiunea 100 de minute de la Antena3 că „dialogul de astăzi din Comisie s-a mai referit și la folosirea justiției în bătălia electorală prin eliminarea unor personaje care aveau un aport electoral important pentru PSD .

Claudiu Manda a confirmat faptul că Elena Udrea a vorbit în fața Comisiei despre un plan bine pus la punct în 2010, care viza condamnarea mai multor oameni politici.

„A făcut și astfel de referiri spuneau că lucrurile acestea se întâmplau în 2010 se pusese la cale un asemenea plan a spus și de unde știa domnia sa. Spunea că acest plan se pusese la cale în 2010 și că PSD-ul este un partid cu scor electoral foarte mare și trebuie ajutat să aibă un scor mai mic și că soluția ar fi fost aceasta. A făcut referire la alegerile din 2009 nu se referea la planul din 2010. Nu a spus explicit nume dar a făcut referire la întâlnirile celor care au pus la cale acest plan”, a completat Claudiu Manda la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Kovesi Udrea maior Coldea 100 de minute
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close