Antena 3 CNN Actualitate Ultimele decizii din interiorul PSD. Ce va conține moțiunea de cenzură

Ultimele decizii din interiorul PSD. Ce va conține moțiunea de cenzură

Ultimele decizii din interiorul PSD. Ce va conține moțiunea de cenzură
Sursa foto: Foto: Facebook/Nicolae Bădălău
18 Iun 2017   •   13:53

Ziua de duminică este cu adevărat importantă. Este ziua când va fi depusă moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu.

”Moțiunea este finalizată în mare parte, mai sunt doar câteva detalii la care lucrăm, iar ea va fi citită astăzi în plenul Parlamentului. Moțiunea de cenzură este împotriva acelor oameni, care cu siguranță nu sunt membrii PSD.”, a declarat Niculae Bădălău, Președintele executiv PSD.

Acesta a adăugat că Parlamentul nu este subordonat Guvernului, iar din punct de vedere procedural s-au respectat toate formalitățile legale.

”Moțiunea de cenzură va fi citită în cursul zilei de duminică, iar miercuri, cu siguranță va fi supusă votului. În cadrul PSD nu sunt două tabere. Este un singur partid puternic, cu oameni loiali. Chiar dacă sunt câțiva oameni ilegitimi care populează Palatul Victoriei nu reprezintă parte din PSD.”, a mai spus președintele executiv PSD.

Întrebat de textul moțiunii de cenzură, Niculae Bădălău a susținut că moțiunea se bazează în mare parte pe legitimitatea acestui Guvern. Acesta a spus că dacă situația nu ar fi pentru țară, ar fi penibilă.

”Sunt mai multe nume care se vehiculează pentru funcția de premier. Nu vreau să le fac publice și cred că este datoria lui Liviu Dragnea să anunțe”, a mai adăugat președintele executiv PSD.

×
Parteneri
Trei zile cu trei anotimpuri în România. Temperaturile scad drastic
x close