Antena 3 CNN Actualitate Ultimele ore din viaţa lui Sabin Şerban, fiul colonelului din SRI găsit mort în casă. Ce au descoperit anchetatorii

Ultimele ore din viaţa lui Sabin Şerban, fiul colonelului din SRI găsit mort în casă. Ce au descoperit anchetatorii

Ultimele ore din viaţa lui Sabin Şerban, fiul colonelului din SRI găsit mort în casă. Ce au descoperit anchetatorii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Dec 2016   •   11:08

Misterul morţii lui Sabin Şerban, fiul colonelului din Serviciul Român de Informaţii Iaşi, continuă să planeze. Anchetatorii au refăcut traseul băiatului din ziua fatală şi nu exclud nici posibilitatea ca tânărul să fi căzut victimă unui accident casnic.

Vineri, 11 noiembrie, tânărul de 18 ani a plecat spre şcoală, împreună cu tatăl său. Cei doi au plecat în jurul orei 7 de acasă şi s-au urcat într-un tramvai cu numărul 6. Sabin a fost văzut într-o filmare în momentul în care a coborât în staţia Piaţa Unirii, iar tatăl său a mers mai departe, spre serviciu. Liceanul însă a aşteptat un alt tramvai, pentru a se întoarce acasă.

Acesta a traversat pe jos liniile de cale ferată, apoi a intrat în imobilul în care locuia împreună cu familia sa, pe uşa din spate. Accesul este folosit numai de către locatarii blocului, deoarece nu are interfon, scrie Ziarul de Iaşi.

Cu alte cuvinte, eventualul criminal care l-ar fi ucis ar fi intrat numai pe uşa principală a imobilului, care dă în strada Sarmisegetuza. Spre această intrare nu există camere de luat vederi însă sunt în apropiere. Însă anchetatorii nu au reuşit să găsească ceva ieşit din comun în imagini.

Culmea, Sabin Şerban nu lipsea de la şcoală, aceea fiind singura zi în care a chiulit nemotivat.

×
Subiecte în articol: anchetatori
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close