Antena 3 CNN Actualitate Un afacerist din mafia lemnului a vrut să-şi ucidă rivalul. Asasinul plătit se temea că va fi omorât de omul de afaceri

Un afacerist din mafia lemnului a vrut să-şi ucidă rivalul. Asasinul plătit se temea că va fi omorât de omul de afaceri

Un afacerist din mafia lemnului a vrut să-şi ucidă rivalul. Asasinul plătit se temea că va fi omorât de omul de afaceri
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Aug 2015   •   17:16

Caz şocant în Suceava. Un fost pucşăriaş tocmit să omoare un om de afaceri s-a dus la Poliţie de frica celui care comandase asasinatul. Este vorba de un alt afacerist din Suceava care-i promisese 10.000 euro şi 30.000 de lei pentru a-şi regla conturile cu un rival în afaceri. Totul a pornit de la o fîşie de pădure.

Afaceristul, un cunoscut administrator al unui firme de prelucrarea lemnului din localitatea Vama, e acuzat că a tocmit un constănţean cu antecedente penale să-i ucidă un competitor în afaceri. Bărbatul care urma să comită crima fusese cercetat şi închis în trecut pentru trafic de droguri. Bărbatul a decis să facă denunţ la poliţie şi astfel s-a organizat flagrantul. Chiar dacă deocamdată a scăpat, omul ţintă se teme pentru viaţa familiei sale.

Bărbatul povesteşte că nu e prima dată când concurentul său în afaceri l-a agresat, chiar la el în curte. Cei doi a mai ajuns în faţa poliţiei din cauza scandalurilor.

Întreaga poveste a pornit de la disputa pe care o au cei doi afacerişti din cauza unei fâşii de pădure. Familia celui care plănuia crima încearcă acum să bagatelizeze situaţia. 

Poliţia a descoperit că omul de afaceri care plănuia crima îi dăsese deja 1.000 de lei celui care trebuia să comită fapta şi a fost suprins în timp ce-i mai dădea alţi 1.000 de euro. Pentru aceşti bani, ucigaşul de ocazie  trebuia să-şi ducă victima în pădure, să-l ucidă şi apoi facă astfel încât totul să pară un accident.


×
Subiecte în articol: om de afaceri asasinat Suceava
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close