Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat acuzat de pedofilie a fost lăsat în libertate de judecători. El spune că ar fi victima unei înscenări

Un bărbat acuzat de pedofilie a fost lăsat în libertate de judecători. El spune că ar fi victima unei înscenări

Un bărbat acuzat de pedofilie a fost lăsat în libertate de judecători. El spune că ar fi victima unei înscenări
de O.P.    |    22 Iul 2014   •   05:33

Un bărbat din Iaşi, acuzat că a violat mai multe minore, a filmat scenele sexuale şi apoi a distribuit înregistrările, a fost lăsat în libertate de judecători.

El este cercetat sub control judiciar pentru pornografie infantilă şi se plimbă nestingherit pe stradă. Bărbatul spune că e este victima unei înscenări, dar recunoaşte însă că le ştie pe două dintre fete.

Fetele, de 13 şi 15 ani, ar fi fost ademenite de bărbat cu dulciuri. Când ajungeau la el acasă, acesta le-ar fi violat în faţa camerelor de filmat.
Una dintre primele lui victime ar fi însă nepoata fostei lui concubine, pe care ar fi violat-o cu mai mulţi ani în urmă.

Bărbatul de 46 de ani ar fi lăsat-o însărcinată pe fată, dar a scăpat nepedepsit.

Bărbatul ar fi profitat până şi de propria lui fiică, spun vecinii.

Nici atunci nu a păţit nimic. Acum este însă acuzat că le-a violat pe cele 4 fete, de 13 şi 15 ani. Poliţiştii au luat probe din casa lui şi l-au reţinut.

Bărbatul a fost însă eliberat sub control judiciar. Susţine însă că e nevinovat şi că i-a fost înscenat totul după ce a vrut să-şi deschidă un magazin.

Fetele pe care ieşeanul le-ar fi violat au fost duse într-un centru pentru copii abuzaţi, unde primesc consiliere psihologică.

×
Subiecte în articol: pedofilie pedofilie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close