Antena 3 CNN Actualitate Un cuplu de turişti, surprins de o dronă în timp ce îşi face de cap în clopotniţa unei mănăstiri - VIDEO

Un cuplu de turişti, surprins de o dronă în timp ce îşi face de cap în clopotniţa unei mănăstiri - VIDEO

Un cuplu de turişti, surprins de o dronă în timp ce îşi face de cap în clopotniţa unei mănăstiri - VIDEO
29 Iun 2016   •   23:13

Operatorul unei drone a înregistrat un cuplu de turişti în timpul unei partide de sex desfăşurată în clopotniţa mănăstirii Borisogleb din oraşul Torzhok, din Rusia. Drona era folosită pentru a realiza un filmuleţ de promovare a lăcaşului sfânt când a surprins întâlnirea amoroasă, scrie adevarul.ro.

Turiştii surprinşi de dronă în timp ce îşi făceau de cap în clopotniţă nu au realizat că sunt înregistraţi, iar în filmuleţ se poate vedea că actul sexual a fost întrerupt abia după ce în turlă îşi face apariţia un al treilea turist dornic să viziteze lăcaşul de cult. Încurcaţi şi ruşinaţi de apariţia vizitatorului, cei doi încearcă să-şi acopere goliciunea cât mai repede şi să pună capăt situaţiei jenante. Protagoniştii filmuleţului erotic nu au fost identificaţi, după cum se precizează în presa locală, dar în cazul în care poliţia descoperă cine sunt amorezii care au confundat mănăstirea cu propriul dormitor, aceştia pot fi amendaţi, informează „Daily Mail”.

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close