Antena 3 CNN Actualitate Un fost ministru din Guvernul Ponta a avut parte de o surpriză imensă de 1 Decembrie

Un fost ministru din Guvernul Ponta a avut parte de o surpriză imensă de 1 Decembrie

Un fost ministru din Guvernul Ponta a avut parte de o surpriză imensă de 1 Decembrie
02 Dec 2015   •   01:21

Ziua de 1 Decembrie va rămâne memorabilă pentru fostul ministru al sănătății, Nicolae Bănicioiu, care a devenit cetățean de onoare al orașului Beclean. Decernarea titlului a avut loc marţi după-amiază în sala de ședințe a Primăriei, în prezența consilierilor locali și ai parlamentarilor PSD, potrivit bistriteanul.ro.

Impresionant, fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a ținut să mulțumească consilierilor locali și primarului orașului Beclean pentru această onoare.

„Este într-adevăr o onoare să mă număr printre prietenii dumneavoastră și cu atât mai mare este onoarea cu cât acum, acest titlu vine după un mandat la Ministerul Sănătății. Vă mulțumesc că v-ați gândit la o astfel de distincție pentru mine. Sfaturile bune au venit nu numai din direcția mea, ci și invers. De multe ori am sunat și nu de puține ori am beneficiat de un sfat foarte bine argumentat mai ales de la un om care are experiență la administrația locală. De multe ori, noi, poate învățați mai mult cu administrația centrală, cu birocrația de București, de multe ori uităm sau chiar nu înțelegem mersul lucrurilor la nivel local", a precizat fostul ministru al sănătății.

×
Subiecte în articol: Nicolae Banicioiu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close