Antena 3 CNN Actualitate Un mesaj cutremurător al soacrei lui Dan Condrea naște noi controverse

Un mesaj cutremurător al soacrei lui Dan Condrea naște noi controverse

Un mesaj cutremurător al soacrei lui Dan Condrea naște noi controverse
30 Mai 2016   •   13:55

Una dintre femeile care l-a jelit cel mai mult pe fostul patron Hexi Pharma, soacra acestuia de peste Prut, a transmis un mesaj care naște alte semne de întrebare.

La funeraliile lui Dan Condrea, care au avut loc în urmă cu cinci zile, toți cei prezenți s-au abținut să comenteze sau să se exteriorizeze în vreun fel. O singură femeie a ieșit totuși în evidență. Soacra fostului patron Hexi Pharma a fost cea care l-a jelit tot timpul. Tot ea este cea care a transmis astăzi un mesaj care lasă în urmă multă semne de întrebare, ca și cum nu ar fi fost de ajuns cele care s-au iscat după moartea suspectă a fostului patron, scrie Libertatea.

”Toți banii pe care îi strângi într-o viață nu vor fi de ajuns ca să îți cumperi alta”, a transmis femeia, cu aluzie la fostul ei ginere.

Averea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, decedat pe 22 mai într-un accident de circulație, se ridică la aproape 110 milioane de lei (aproximativ 25 milioane de euro), conform unei evaluări realizate de Libertatea care ține cont de activitatea firmelor sale, a banilor trimiși în Cipru și a proprietăților imobiliare. Este vorba despre banii rulați până în 2014 inclusiv, pentru că pentru anul 2015 Ministerul Finanțelor încă nu a publicat rezultatele financiare ale firmelor românești.

Citește și A început lupta pentru averea lui Dan Condrea

Citește și Rasturnare de situație! Ce scrie în testamentul patronului Hexi Pharma, modificat cu puțin timp înainte de accident

×
Subiecte în articol: Dan Condrea Hexi Pharma
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close