Antena 3 CNN Actualitate Un nou protocol a fost scos la iveală. Documentul fusese încheiat între avocați, procurori și judecători

Un nou protocol a fost scos la iveală. Documentul fusese încheiat între avocați, procurori și judecători

Un nou protocol a fost scos la iveală. Documentul fusese încheiat între avocați, procurori și judecători
16 Apr 2018   •   13:19

Răzvan Savaliuc a scos la lumină un nou protocol. Acest protocol este încheiat între Parchetul General, Înalta Curte de Casație și Justiție și Uniunea Națională a Barourilor din România.

Conform documentului UNBR, Protocolul de colaborare a fost semnat la data de 14 iulie 2011 si viza necesitatea stabilirii unei colaborari intre institutiile din sistemul judiciar in vederea implementarii noilor Coduri.

Documentul nu este semnat doar de Procurorul General al României de la acea dată, Laura Codruța Kovesi și presedintele UNBR, avocatul Gheorghe Florea. Semnatari ai acestui protocol de cooperare mai sunt și fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, președintele CSM, Horațius Dumbravă, șefa ICCJ, Livia Stanciu, președintele Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, Dumitru Viorel Mănescu, și președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, Marius Crafcenco.

×
Subiecte în articol: ICCJ ICCJ Răzvan Savaliuc document protocol
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close