Antena 3 CNN Actualitate Un profesor din Pașcani, găsit mort alături de un prieten

Un profesor din Pașcani, găsit mort alături de un prieten

Un profesor din Pașcani, găsit mort alături de un prieten
Sursa foto: foto- Pexels
30 Mar 2018   •   19:32

Un profesor din Pașcani a fost găsit fără suflare, alături de un prieten. Autoritățile au deschis în acest caz dosar penal pentru moarte suspectă. 

Profesorul Vasile Sofron, în vârstă de 62 de ani, era director adjunct la Colegiul Tehnic C.F. Unirea Pașcani. Alături de el a fost găsit mort un alt bărbat de 44 de ani într-o anexă. 

Soția profesorului, cea care a făcut descoperirea șocantă, a sunat imediat la 112, dat din păcate a fost prea târziu pentru ca viețile celor doi să mai fie salvate. 

Colegii și elevii profesorului sunt șocați de cele întâmplate și au pus zeci de lumânări în fața școlii la care preda acesta. 

„Am pierdut un OM…și e liniște…atât de liniște de parcă n-ar fi fost niciodată aici, cu noi…Si domnul profesor nu mai spune nimic. Nu-l mai auzim pe holurile școlii, nici în sala de sport, nici pe teren…fluierul său a amuțit pentru totdeauna. Noi, cei care mai rămânem o perioadă pe aici, îi urăm drum bun către lumină” este unul dintre mesajele în memoria profesorului, potrivit Libertatea

×
Subiecte în articol: profesor Pascani mort prieten
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close