Antena 3 CNN Actualitate Un șofer a fost la un pas de a fi linșat după ce a provocat un accident mortal

Un șofer a fost la un pas de a fi linșat după ce a provocat un accident mortal

Un șofer a fost la un pas de a fi linșat după ce a provocat un accident mortal
Sursa foto: foto- Antena 3
13 Sep 2018   •   16:59

Un şofer a fost la un pas să fie linşat după ce a accidentat mortal o tânără. Doar intervenţia poliţiştilor a oprit furia oamenilor din localitatea în care a avut loc accidentul. Şoferul susţine că tânăra a traversat prin loc nepermis, dar varianta lui este infirmată de martori.

 

Scenele au fost surprinse într-o localitate din Neamţ, acolo unde la primele ore ale dimineţii o fată de 16 ani care mergea spre şcoală a accidentată mortal de o maşină despre care martorii spun că mergea cu viteză.

 

„Din primele cercetări efectuate de polițiști, a reieșit că un tânăr de 26 de ani din Bodeşti a condus un autoturism pe DN15C, din direcţia Piata Neamţ către Tg. Neam, iar in localitatea Neamt a surprins și accidentat mortal o tânară de 16 ani din Crăcăoani care s-ar fi angajat în traversarea străzii într-un loc nepermis și fără să se asigure”, a afirmat agentul de poliţie Moșu Georgiana. 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: sofer accident
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close