Antena 3 CNN Actualitate Un şofer BEAT a SPULBERAT trei tineri într-o staţie de autobuz

Un şofer BEAT a SPULBERAT trei tineri într-o staţie de autobuz

Un şofer BEAT a SPULBERAT trei tineri într-o staţie de autobuz
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Dec 2013   •   13:11
Un şofer băut care conducea cu viteză mare a spulberat trei tineri care aşteptau într-o staţie de autobuz. S-a întîmplat la Târgu-Mureş. Cei trei tineri au fost duşi în stare critică la spital. După accident, şoferul a fugit dar a fost prins după câteva ore. 
 
Tânăra de 20 de ani, cea de 18 şi prietenul ei erau în staţia de autobuz atunci când au fost izbiţi în plin de maşina scăpată de sub control. 
 
Şoferul de 24 de ani, ameţit de alcool, a intrat într-un sens giratoriu şi nu a mai putut reveni pe sensul lui de mers pentru că avea viteză şi a intrat în staţia de autobuz.
 
Evenimentul rutier s-a produs pe fondul vitezei excesive. Conducătorul auto a părăsit partea carosabilă, a urcat pe trotuar, după care a lovit trei persoane care se aflau în staţia de autobuz.
 
Când şi-a dat seama ce a făcut, tânărul de 24 de ani a fugit de la locul accidentului. Martorii le-au acordat primul ajutor tinerilor răniţi până la sosirea echipajelor de pe ambulanţă.
 
Starea celor două fete este critică, iar medicii fac tot posibilul să le salveze. 
 
Şoferul a fost găsit de poliţişti la câteva ore de la accident şi dus la audieri. Avea o alcoolemie de 0,22 miligrame alcool pur în aerul expirat. S-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare corporală, părăsirea locului accidentului şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.
 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close