Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a întâmplat cu Florian Coldea, fostul șef operativ al SRI

Ce s-a întâmplat cu Florian Coldea, fostul șef operativ al SRI

Ce s-a întâmplat cu Florian Coldea, fostul șef operativ al SRI
09 Feb 2018   •   15:22

De când nu mai este adjunct la SRI, Florian Coldea se reinventează. După ce a devenit profesor conferenţiar civil la Academia Naţională de Informaţii şi cadru asociat la Universitatea Babeş- Bolyai din Cluj, Coldea ar putea ţine cursuri de master şi la Universitatea de Vest.

Cei mai mulţi dintre studenţi nu au habar cine este viitorul lor profesor, dar spun că ar fi interesaţi să meargă la cursurile lui, dacă ar afla lucruri interesante.

Pensionat forţat din SRI, Florian Coldea s-a axat, în ultima perioadă, pe cariera universitară. Predă deja la Academia de Informaţii şi la universitatea Babeş- Boylai. De curând, a primit o ofertă şi de la Universitatea de Vest din Timişoara.

Conducerea Universităţii ia în calcul şi varianta de a-i oferi lui Florian Coldea un post de profesor la masterul din domeniul securităţii globale. Studenţii nu prea ştiu cine este Coldea, dar sunt încântaţi de oricare dintre variante.

Florian Coldea este general in rezervă de la începuputul lui 2017, când a fost forţat să plece din SRI şi să iasă la pensie în urma dezvăluirilor făcute de omul de afaceri Sebastian Ghiţă.

×
Subiecte în articol: Florian Coldea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close