Antena 3 CNN Actualitate UNITER, apel pentru actorul Dumitru Dumitru. „Tumora este operabilă, dar spitalul nu are sânge pentru transfuzie”

UNITER, apel pentru actorul Dumitru Dumitru. „Tumora este operabilă, dar spitalul nu are sânge pentru transfuzie”

UNITER, apel pentru actorul Dumitru Dumitru. „Tumora este operabilă, dar spitalul nu are sânge pentru transfuzie”
Sursa foto: Foto: freeimages.com
26 Sep 2017   •   10:10

Dumitru Dumitru, fost actor la Teatrul Bulandra din Capitală, are nevoie urgentă de sânge. Acesta se află internat la Spitalul Sfânta Maria, potrivit unui apel făcut pe pagina UNITER de pe Facebook.

„Rugăminte donatie sânge pentru domnul Dumitru Dumitru

Domnul Dumitru Dumitru, membru al Casei Artistilor (program social al UNITER), fost actor al Teatrului Bulandra, este într-o situaţie disperată. Este suspect de cancer, tumora este operabilă dar spitalul nu are sânge pentru transfuzie. Are nevoie pentru operaţie de sânge grupa B3 cu Rh negativ. Dacă aveţi posibilitatea să donaţi sânge pentru această operaţie, vă rugăm să o faceţi la Spitalul Sfânta Maria (b.dul. Ion Mihalache, Bucureşti, nr. 37-39, tel: 021 222 3550). Vă rugăm să specificaţi că vreţi să faceţi donaţia pentru domnul Dumitru Dumitru care este pacientul dnei doctor Daniela Dinu. Acest anunţ este trimis pe 25 septembrie 2017. Este nevoie de sânge urgent.
Mulţumim tuturor pentru gândurile bune!
Echipa CASA ARTIŞTILOR - UNITER”

×
Subiecte în articol: cancer
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close