Antena 3 CNN Actualitate Universitatea de Vest din Timișoara face un anunț despre teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi

Universitatea de Vest din Timișoara face un anunț despre teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi

Universitatea de Vest din Timișoara face un anunț despre teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi
de S.T.    |    29 Sep 2016   •   23:16

Conducerea Universităţii de Vest din Timişoara i-a solicitat Şcolii Doctorale de la Facultatea de Drept, unde Laura Codruţa Kovesi a susţinut teza de doctorat, un punct de vedere asupra lucrării scrise de şefa DNA. Şcoala doctorală de la Drept a mai emis un punct de vedere pe această temă în 2012, scrie stiripesurse.ro.

Teza de doctorat a Laurei Codruţa Koveşi este reanalizată de Universitatea de Vest din Timişoara. Rectorul UVT, Marilen Pirtea, a declarat că a solicitat Şcolii Doctorale de la Facultatea de Drept un punct de vedere cu privire la doctoratul şefei DNA, urmând ca în funcţie de răspunsul primit să se ia o decizie cu privire la sesizarea Comisiei de Etică, despre care rectorul spune că poate să se şi autosesizeze.

Directorul Şcolii Doctorale din cadrul UVT, Otilia Hedeşan, a declarat că Şcoala Doctorală de la Drept are termen până luni să comunice un punct de vedere cu privire la teza de doctorat a Codruţei Kovesi.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close