Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale Regelui Mihai! Prin ce a trecut cand avea numai 16 ani

Unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale Regelui Mihai! Prin ce a trecut cand avea numai 16 ani

Unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale Regelui Mihai! Prin ce a trecut cand avea numai 16 ani
02 Mar 2016   •   17:19

La 16 ani si 7 luni, in martie 1938, Regele Mihai ar fi omorat intr-un accident de masina un biciclist, conform insemnarilor Cenzurii din acea vreme. Evenimentul a fost radiat apoi din biografia regala!

Site-ul www.7est.ro face o dezvaluire uluitoare: in noaptea dintre 29 si 30 martie 1938, Regele Mihai a provocat un grav accident rutier, soldat cu moartea unui biciclist. Sursa teribilei informatii este o nota de trei randuri mentionata in Registrele Cenzurii din 1938: "Marele Voievod (n.r. Mihai de Romania, 91 de ani astazi) a avut un accident de automobil: a calcat (mortal) un cetatean". Cum Cenzura a  avut grija ca nicaieri, in nici un ziar, sa nu apara amanunte despre acest incident, singura confirmare a venit in cuprinsul jurnalului generalului Argetoianu. Evenimentul a fost radiat din biografia Regelui, care la data respectiva avea 16 ani si 5 luni si putea fi tras la raspundere penala!

×
Subiecte în articol: Regele Mihai I secret ANI biciclist
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close