Antena 3 CNN Actualitate Parchetul General anunță că a fost constituit un dosar penal privind epidemia de pestă porcină

Parchetul General anunță că a fost constituit un dosar penal privind epidemia de pestă porcină

Parchetul General anunță că a fost constituit un dosar penal privind epidemia de pestă porcină
05 Sep 2018   •   15:51

Parchetul General a anunţat, miercuri, că a fost constituit un dosar penal privind epidemia de pestă porcină, procurorii dispunând începerea urmăririi penale in rem pentru infracţiunile de răspândirea bolilor la animale sau plante şi neglijenţă în serviciu. Instituţia precizează că dosarul a fost înregistrat ca urmare a sesizării din oficiu şi a formulării unui denunţ.

"La Secţia de urmărire penală  şi criminalistică  din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost constituit un dosar penal  privind epidemia de pestă porcină, procurorii dispunând începerea urmăririi penale in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de răspândirea bolilor la animale sau plante, prev. de art.355 din  Codul penal, şi neglijenţă în serviciu, prev. de art.298 din Codul penal", a anunţat, miercuri, Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. 

Instituţia precizează că dosarul a fost înregistrat la Secţia de urmărire penală şi criminalistică în 3 septembrie, ca urmare a sesizării din oficiu şi a formulării unui denunţ, scrie news.ro.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: pesta porcina procurori
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close