Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Sunt convins că parlamentarii vor rezolva ceea ce Guvernul Cioloş a pus la zero pentru Biserică

Adrian Ursu: Sunt convins că parlamentarii vor rezolva ceea ce Guvernul Cioloş a pus la zero pentru Biserică

Adrian Ursu: Sunt convins că parlamentarii vor rezolva ceea ce Guvernul Cioloş a pus la zero pentru Biserică
05 Dec 2015   •   12:39

Realizatorul emisiunii Secvenţial, Adrian Ursu, a comentat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, declaraţia Patriarhului Daniel referitoare la ce are Biserica de recuperat de la stat. 

 
"Înţeleg că Patriarhul Daniel dă voie Fiscului să pună taxe. Ceea ce mi se pare foarte corect. Nu poţi să iei taxe fără binecuvântare de la Biserică. A doua constatare: eu nu m-aş îngrijora. Eu mă bazez pe domnii şi doamnele din Parlament pentru a rezolva, prin amendamente, ceea ce Guvernul Cioloş a pus la zero acum. Probabil vor urma nişte alocări bugetare, după ce proiectul de buget va trece prin Parlament. Aşa a fost de fiecare dată. Chiar dacă nu era zero, dar sumele erau mai mici. M-aş baza că ceea ce nouă ni se pare acum un eveniment şi este de lăudat ce face domnul Cioloş, s-ar putea transforma în realitatea pe care noi o ştim deja foarte bine de mulţi ani de zile. O să vedeţi duminică, la Secvenţial, cifre şi comparaţii pentru ultimii 25 de ani. 
 
Remarc că Preafericitul spunea că va da voie statului să facă nişte lucruri, să pună impozite, cu condiţia să i se restituie toate proprietăţile pe care le REVENDICĂ. Pentru că noi nu ştim dacă toate aceste proprietăţi sunt revendicate cu drept."
 

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close