Antena 3 CNN Actualitate VALENTINE'S DAY 2018. Zodia care pierde tot în acest an. HOROSCOP negativ pentru mai multe constelații

VALENTINE'S DAY 2018. Zodia care pierde tot în acest an. HOROSCOP negativ pentru mai multe constelații

VALENTINE'S DAY 2018. Zodia care pierde tot în acest an. HOROSCOP negativ pentru mai multe constelații
14 Feb 2018   •   01:25

VALENTINE'S DAY 2018 Nativii Gemeni vor avea parte de un an 2018 plin de transformări, în special pe plan spiritual unde vor trăi experiențe noi, unice, menite să le schimbe percepția față de viață. VALENTINE'S DAY 2018 Multe dintre părerile acestora se vor schimba fapt ce va determina și o schimbare a comportamentului față de cei apropiați. VALENTINE'S DAY 2018

VALENTINE'S DAY 2018 Nativii Gemeni vor caută singurătatea, relaxarea și conexiunea cu Divinitatea. Vor fi pasionați de legile Universului și vor căuta conexiunea cu energiile pozitive.

VALENTINE'S DAY 2018 Venus, planeta care guvernează Balanța, va retrograda în casa banilor, ceea ce înseamnă că nativii nu trebuie să aibă mari așteptări în sectorul financiar. Cu toate că este un an bun, în care se pot culege roadele anilor trecuți, un an care susține sănătatea, căsătoria și chiar mărirea familiei, în buzunar nu se vor răsfrânge aceste beneficii.

VALENTINE'S DAY 2018 Este foarte probabil că cei născuți sub semnul Balanței să piardă niște bunuri materiale, posibil în urma unui proces, sau să piardă niște bani în urmă unor investiții dezavantajoase.

VALENTINE'S DAY 2018 Anul 2018 forțează nativii Leu să muncească mai mult și să-și dedice o mai mare parte a timpului liber perfecționării profesionale.

VALENTINE'S DAY 2018 Chiar dacă vor fi acaparați de proiecte noi, ar trebui să privească partea plină a paharului și să nu se plângă de acest surplus care, mai devreme sau mai târziu, se va revedea și în conturi. La finalul anului vor culege roadele. Posibil să fie vorba și de o avansare în carieră, dar și de schimbarea locului de muncă, însă acest aspect este benefic.

VALENTINE'S DAY 2018 Nativii Săgetător vor avea de parcurs un an greu, cu obstacole și situații dificil de rezolvat, și vor suferi mult. Însă nu trebuie să se demoralizeze, ci din contră, trebuie să lupte pentru a răzbi și să vadă acest aspect negativ ca pe o lecție pe care trebuie să și-o însușească. multe probleme vor fi în dragoste, unde se vor izbi de gelozii nefondate, de critici dure, de momente de declin psihic și emoțional.

VALENTINE'S DAY 2018 Dacă vor avea tărie de caracter, dacă își vor asculta intuiția și își vor atrage de partea lor persoane importante, vor reuși să obțină beneficii pe parte profesională, posibil chiar o avansare în functie.

VALENTINE'S DAY 2018 Pentru nativii Capricorn anul 2018 va aduce multă agitație pe mai toate planurile și vor fi destul de bulversați de schimbările pe care le vor trăi. Vor simți că butoiul cu ghinion s-a vărsat peste ei, însă, dacă vor fi suficient de atenți la ce se întâmplă în jurul lor și vor capta mesajele transmise la momentul oportun, vor trece cu bine peste aceste neplăceri.

VALENTINE'S DAY 2018 Se vor trezi în fața unor noi situații care vor cere adaptare rapidă. Partea bună este că sectorul creativității se activează și ar putea da tot ce este mai bun din ei în acest domeniu.

sursa: unica.ro

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close