Antena 3 CNN Actualitate Vasluienii au asistat la CEA MAI AMPLĂ paradă militară din ultimii 25 de ani, cu un transportor blindat

Vasluienii au asistat la CEA MAI AMPLĂ paradă militară din ultimii 25 de ani, cu un transportor blindat

Vasluienii au asistat la CEA MAI AMPLĂ paradă militară din ultimii 25 de ani, cu un transportor blindat
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Dec 2013   •   15:20
Peste 6.000 de persoane au participat, duminică, la Vaslui, la parada organizată de Ziua Naţională, cea mai amplă din ultimii 25 de ani, iar primarul oraşului, Vasile Pavăl, a spus că nu a avut bani să ofere oamenilor şi mâncare. 
Manifestările prilejuite de Ziua Naţională au început, la Vaslui, la ora 11.00, cu depuneri de coroane la statuia lui Ştefan cel Mare din Piaţa Civică.
Ulterior, peste 6.000 de vasluieni au asistat la parada din centrul oraşului, organizată de Primăria Vaslui şi de Centrul Militar Judeţean, aceasta fiind cea mai amplă din ultimii 25 de ani.
La parada militară au defilat un transportor blindat, angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, ai SMURD, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, ai Poliţiei de Frontieră şi Poliţiei Locale.
Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a declarat că nu a avut bani să ofere oamenilor şi mâncare, precizând că pentru organizarea paradei militare a cheltuit 30.000 de lei.
"Efortul financiar ar fi fost prea mare şi de aceea ne-am limitat doar la această paradă militară pentru care am cheltuit 30.000 de lei. În plus, nu am fi avut posibilitatea condiţiilor de igienă pentru a oferi de mâncare oamenilor şi în mod sigur s-ar fi călcat oamenii în picioare. Aşa că am preferat să le dăm oamenilor steguleţe cu drapelul României" a declarat primarul Vasile Pavăl, conform Mediafax.
Manifestările dedicate Zilei Naţionale vor continua duminică după-amiază, la ora 16.00, cu un spectacol folcloric susţinut de interpreta din Republica Moldova, Zinaida Julea, în Piaţa Civică din Vaslui.
Seara, de la ora 18.00, va avea loc retragerea cu torţe a militarilor.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close