Antena 3 CNN Actualitate Vezi AICI cine este doamna care a numărat şpaga pentru Mircea Băsescu

Vezi AICI cine este doamna care a numărat şpaga pentru Mircea Băsescu

Vezi AICI cine este doamna care a numărat şpaga pentru Mircea Băsescu
de S.T.    |    04 Aug 2014   •   23:34

O funcţionară bancară a sărit în ajutorul lui Mircea Băsescu şi i-a numărat şpaga. Doamna de la bancă a venit cu o maşină de numărat bani, aşa cum dezvăluiau membrii familiei lui Bercea, dar nu este audiată ca martor în dosarul în care este implicat fratele preşedintelui Traian Băsescu.

Luni seară, la Antena 3, Mihai Gâdea a prezentat telespectatorilor săi cine e doamna care i-a numărat şpaga lui Mircea Băsescu.

Jurnaliştii Adina Anghelescu şi Ionuţ Cristache au realizat o anchetă pentru a afla cine este misterioasa funcţionară care a numărat banii familiei Anghel.

"Am tot pus cap la cap foarte multe din informaţiile care au apărut în presă cu privire la firmele familiei Băsescu. La un moment dat, apare şi o doamnă de la bancă. Noi nu ştim sigur dacă este ea sau nu, dar există un lanţ de coincidenţe care ar putea să-i facă pe anchetatori mai curioşi", a spus Adina Anghelescu.

Potrivit ei, "anchetatorii ar trebui să o întrebe dacă este doamna de care vorbea Băsică, întrucât în lanţul acesta de coincidenţe doamna de la bancă e din Constanţa".


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei".

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close