Antena 3 CNN Actualitate Vezi aici dezvăluiri uluitoare despre dosarul familiei Macovei

Vezi aici dezvăluiri uluitoare despre dosarul familiei Macovei

Vezi aici dezvăluiri uluitoare despre dosarul familiei Macovei
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    06 Sep 2012   •   21:49

Adrian Ursu a făcut, joi seară, în cadrul "Ediţiei Speciale", de la Antena 3, dezvăluiri uluitoare despre dosarul familiei Macovei.

Silvia Gherghescu şi Vasile Gherghescu, părinţii europarlamentarului PDL Monicăi Macovei, au cumpărat în anul 1996 un apartament de la Întreprinderea de Construcţii, Reparaţii şi Administrare Locativă (ICRAL). Preţul acestuia a fost de câteva sute de dolari, respectiv 20 de milioane de lei vechi.

Proprietara de drept a imobilului din strada Ioanid este Ana Maria Petrini, dar interesant şi totodată surprinzător este faptul că şi mama Monicăi Macovei, fostul ministru al Justiţiei, deţine acest drept.

Ana Maria Petrini, în vârstă de 80 de ani, se luptă de 12 ani să intre în posesia casei moştenite de la tatăl său. Mama Monicăi Macovei pretinde însă că are dreptul la jumătate din apartament.

Potrivit celor spuse de Silvia Gherghescu, deşi dânsa figura pe contractul de vânzare-cumpărare al casei, pe legea cu numărul 112, a fost acţionat în judecată numai soţul, Vasile Gherghelescu, în prezent decedat.

Mama Monicăi Macovei a reuşit în anul 2010, o performanţă de invidiat în Justiţie: şi-a intabulat casa din Intrarea Ioanid. Acest lucru s-a întâmplat la doi ani după ce acelaşi imobil fusese intabulat de proprietara de drept, Maria Petrini.

Astfel, mama fostului ministru al Justiţiei, Monica Macovei, dar şi proprietara imobilului din strada Ioanid, Maria Petrini, au drepturile de proprietate înscrise în cartea funciară, fără a se preciza la niciuna dintre ele care sunt cotele-părţi.

Potrivit celor dezvăluite, afacerea imobiliară a familiei Macovei se desfăşoară de ani de zile fără ca cineva din justiţie să fie interesat.


Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Ediţie specială cu Adrian Ursu".

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close