Antena 3 CNN Actualitate Vezi primele rezultate ale recensământului care ne-a costat 193 de milioane de lei

Vezi primele rezultate ale recensământului care ne-a costat 193 de milioane de lei

Vezi primele rezultate ale recensământului care ne-a costat 193 de milioane de lei
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Noi 2011   •   16:11

În cadrul recensământului din octombrie au fost înregistrate 8.387.153 de locuinţe şi 19.599.506 persoane, a anunţat, marţi, Institutul Naţional de Statistică, precizând că numărul persoanelor recenzate nu este echivalent cu populaţia României.

Potrivit reprezentanţilor INS, recensământul s-a încheiat oficial în 31 octombrie, la ora 24.00.

Astfel, în perioada 20-31 octombrie au fost înregistrate 8.387.153 de locuinţe şi 19.599.506 de persoane. Numărul include persoanele prezente, temporar absente sau plecate pentru o perioadă îndelungată din gospodăria din care fac parte.

Totuşi potrivit Institutului Naţional de Statistică, numărul de persoane recenzate nu reprezintă populaţia stabilă a României.

"Numărul persoanelor recenzate nu este egal cu numărul de persoane cuprins în populaţia stabilă a României deoarece: nu cuprinde persoanele care au apelat la metoda autoînregistrării; nu cuprinde persoanele din spaţiile colective de locuit; nu cuprinde persoanele recenzate prin structurile MapN, MAE, MAI etc; include parte din persoanele plecate din ţară pe perioadă îndelungată (respectiv cele declarate de unul din membrii gospodăriei din ţară)", a precizat INS.

În urma prelucrării datelor, INS va publica datele provizorii privind populaţia stabilă la sfârşitul lunii ianuarie 2012, iar datele preliminare în perioada aprilie-mai 2012.
   
VEZI AICI SITUAŢIA LOCUINŢELOR ŞI PERSOANELOR RECENZATE


 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close