Antena 3 CNN Actualitate Viaţă dulce pentru angajaţii Complexului Energetic Oltenia: Zile libere şi primă de 700 de lei, de Paşte

Viaţă dulce pentru angajaţii Complexului Energetic Oltenia: Zile libere şi primă de 700 de lei, de Paşte

Viaţă dulce pentru angajaţii Complexului Energetic Oltenia: Zile libere şi primă de 700 de lei, de Paşte
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    29 Mar 2013   •   11:16

Cei peste 19.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia  vor avea mai multe zile libere în perioada 1-13 mai, pe fondul scăderii drastice a cererii de energie electrică produsă pe bază de cărbune, iar de Paşte vor primi tichete cadou în valoare de 700 de lei.
  
Potrivit unui comunicat al Complexului, administraţia şi sindicatele au convenit ca în perioada 1-13 mai angajaţii să aibă încă şase zile libere în afara celor stabilite deja în contractul colectiv de muncă, scrie Mediafax.
  
Salariaţii care asigură paza şi buna funcţionare a instalaţiilor tehnologice, precum şi livrările de cărbune, vor veni la lucru în continuare.
  
Minerii din cadrul CE Oltenia au mai beneficiat de zile libere la începutul acestui an, tot pe fondul cererii scăzute de cărbune.
  
De asemenea, angajaţii Complexului Energetic Oltenia vor primi până în 26 aprilie tichete cadou în valoare de 700 de lei drept primă de Paşte, suma fiind egală pentru toţi angajaţii, indiferent de funcţia deţinută.
  
Primele sunt acordate în baza prevederilor din contractul colectiv de muncă, dar şi în contextul în care Complexul Energetic Oltenia anunţă că a înregistrat profit în 2012 şi că nu are datorii la bugetul de stat.
  
Complexul Energetic Oltenia a fost înfiinţat prin fuziunea complexelor energetice Craiova, Rovinari şi Turceni şi a Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia.

Complexul Energetic Oltenia produce energie electrică şi termică pe bază de lignit şi, totodată, se ocupă de extracţia şi prepararea lignitului.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close