Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, afirmații dure în scandalul din justiție: Cei care tac azi, mâine vor fi victime!

Victor Ponta, afirmații dure în scandalul din justiție: Cei care tac azi, mâine vor fi victime!

Victor Ponta, afirmații dure în scandalul din justiție: Cei care tac azi, mâine vor fi victime!
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Mai 2016   •   16:19

Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj în care salută ”actul de curaj și responsabilitate civică” al reprezentanților avocaților care îl acuză pe ministrul Justiției de dezinformare și manipulare.

”Salut acest act de curaj și responsabilitate civică al reprezentanților avocaților (chiar dacă vine după multe umilințe și tăceri greu de explicat)! Sistemul de FRICĂ și INTIMIDARE care se construiește "pas cu pas" poate fi oprit doar dacă din ce în ce mai mulți înțeleg că "drepturile individuale nu sunt un lux"! Și că cei care tac azi de frică maine vor fi victimele acestor oameni care gândesc și acționează cu aceeași mentalitate ca a Securității din anii '50!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Baroul București a emis un comunicat prin care o acuză pe Raluca Prună de dezinformare și manipulare a opiniei publice prin declarațiile false privind ”imunitatea absolută a avocaților”. Mai mult, în același spirit, Baroul Cluj a decis să organizeze un Marș al Tăcerii.

Ministrul Justiției Raluca Prună a declarat zilele trecute că prin modificarea legii de exercitare a profesiei de avocat, aceștia vor dobândi "imunitate absolută".

 

 

 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close