Antena 3 CNN Actualitate Baroul București reia pe 6 septembrie dezbaterile privind cererea de excludere a lui Victor Ponta

Baroul București reia pe 6 septembrie dezbaterile privind cererea de excludere a lui Victor Ponta

Baroul București reia pe 6 septembrie dezbaterile privind cererea de excludere a lui Victor Ponta
de S.T.    |    31 Aug 2016   •   10:14

UPDATE - Baroul Bucureşti a amânat pentru data de 6 septembrie dezbaterea privind excluderea lui Victor Ponta din avocatură, fostul premier prezentându-se miercuri pentru a-şi susţine punctul de vedere în timp ce Monica Macovei a cerut amânare pe motiv că are activitate în Parlamentul European.

UPDATE - Europarlamentarul Monica Macovei a transmis Baroului Bucureşti o scrisoare prin care solicită reprogramarea pentru data de 5 septembrie a participării acesteia la şedinţa în care se discută excluderea lui Victor Ponta din avocatură.

----------------------------

Victor Ponta află astăzi dacă va fi exclus din Baroul Bucureşti. Cererea de excludere a fost trimisă de europarlamentarul Monica Macovei, imediat după ce ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a semnat ordinul prin care fostul premier a rămas fără titlul de doctor pentru plagiat.

Conform regulamentului Victor Ponta a beneficiat de calitatea de avocat, fără examen, pentru că era titular al diplomei de "doctor în drept", titlu care i-a fost retras.

La decizia de azi au fost invitați Monica Macovei, cea care a făcut cererea de excludere, precum şi Victor Ponta.

Însă prezența celor doi nu este obligatorie.

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close