Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, atac la adresa fostului președinte: „Băsescu vine iar şi minte de îngheaţă apele - el era suspendat când a venit scrisoarea”

Victor Ponta, atac la adresa fostului președinte: „Băsescu vine iar şi minte de îngheaţă apele - el era suspendat când a venit scrisoarea”

Victor Ponta, atac la adresa fostului președinte: „Băsescu vine iar şi minte de îngheaţă apele - el era suspendat când a venit scrisoarea”
21 Mar 2018   •   09:36

Victor Ponta susţine, referitor la o solicitare din 2012 a Comisiei Europene legată de evoluţia unor dosare de corupţie, că Traian Băsescu nu era suspendat la acel moment, aşa cum a precizat fostul preşedinte, menţionând că scrisoarea a venit după o reclamaţie a lui Băsescu şi Macovei.

"Băsescu ( marele model al lui Dragnea Mincinosul ) vine iar şi minte de îngheaţă apele - el “era suspendat când a venit scrisoarea”. Scrisoarea este din 10.10.2012 - adica exact când Băsescu suspendatul era de peste o lună înapoi ( de fapt din 28 August) la Cotroceni deşi 90% din votanţii de la Referendum îi spuseseră să plece. Scrisoarea a venit tocmai pentru că Băsescu şi Macovei ne-au reclamat la Comisie - este adresată Ministrului Justiţiei - Doamna Mona Pivniceru ( nici măcar la Guvern nu a venit )", a scris Ponta pe Facebook.

Traian Băsescu a declarat, marţi, că nu a avut cunoştinţă, în timpul mandatului său, de vreun document transmis de către Comisia Europeană, care să conţină nume de persoane cu probleme penale, în acea perioadă fiind suspendat din funcţia de şef de stat de coaliţia USL.

"Am văzut o listă neagră a lui Catherine Day. Nici acea listă nu a ajuns la mine vreodată. Acea scrisoare este datată 18 iulie 2012. La acea dată eram la garaj. Mă luptam cu băiatul ală. La mine nu a ajuns, dacă a ajuns la Crin Antonescu, trebuia să mi-o lase moştenire. Nu am primit aşa ceva la revenirea la Cotroceni. Nu am văzut un to do list", a declarat Traian Băsescu.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close