Antena 3 CNN Actualitate Vladimir Putin, mândru de isprăvile huliganilor ruşi: „Nu ştiu cum au reuşit 200 de oameni să bată mii de englezi“

Vladimir Putin, mândru de isprăvile huliganilor ruşi: „Nu ştiu cum au reuşit 200 de oameni să bată mii de englezi“

Vladimir Putin, mândru de isprăvile huliganilor ruşi: „Nu ştiu cum au reuşit 200 de oameni să bată mii de englezi“
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
19 Iun 2016   •   09:00

Vladimir Putin a participat, vineri, la o sesiune de întrebări şi răspunsuri organizată în oraşul Sankt Petersburg, unde a mărturisit că regretă incidentele create de fanii ruşi în Franţa. El a condamnat violenţa, dar a adăugat pe un ton ironic: "Eu chiar nu înţeleg cum au reușit 200 de ruşi să bată mii de englezi."

Comentariile sale au apărut în contextul în care douăzeci de fani ruşi, implicaţi în incidentele de la Marsilia de la meciul Anglia - Rusia, au fost expulzaţi şi nu vor putea să mai asiste la meciuri de la Campionatul European, informează L'Equipe.

Printre aceştia se numără şi Alexander Şprigin, liderul singurei organizaţii oficiale a suporterilor echipei naţionale a Rusiei, susţinută şi finanţată de federaţia de fotbal de la Moscova.

Fost ultras al echipei Dinamo Moscova şi simpatizant al extremei dreapta, Şprigin este un apropiat al ministrului Sporturilor, Vitali Mutko, şi apare în multe fotografii alături de preşedintele Valdimir Putin.

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close