Antena 3 CNN Actualitate Vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Prognoza meteo până vineri

Vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Prognoza meteo până vineri

Vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Prognoza meteo până vineri
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    21 Mar 2017   •   19:44

Vremea va fi predominant frumoasã şi caldã pentru ultima decadã a lunii martie, chiar deosebit de caldã îndeosebi în regiunile intracarpatice. Miercuri, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10-12 grade în estul Dobrogei şi 24-25 de grade în Banat şi Crişana, iar cele minime se vor încadra între 1 şi 11 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã spre -2 grade, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil în nord-vestul şi nordul ţãrii şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Banat şi Moldova. În zonele joase de relief, îndeosebi din centrul, sudul şi estul teritoriului, dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţã, iar în estul Transilvaniei se va produce brumã.

Prognoza meteo pentru joi, 23 martie

Vremea va fi deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 24 de grade, cu valori mai scãzute în estul Dobrogei, pânã spre 10 grade, iar minimele se vor situa, în general, între 1 şi 11 grade. Cerul se va menţine mai mult senin, dar în nord-vestul şi nordul ţãrii va prezenta înnorãri şi izolat mai ales seara şi noaptea vor fi posibile ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Banat şi Moldova. În zonele joase de relief, din centru, est şi sud, dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceaţã, iar în estul Transilvaniei vor mai fi condiţii de brumã.

Prognoza meteo pentru vineri, 24 martie

Vremea se va menţine în general frumoasã şi deosebit de caldã pentru aceastã perioadã, în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri spre searã şi în cursul nopţii, când local în regiunile nordice, nord-estice şi centrale şi cu totul izolat în rest, se vor semnala ploi mai ales sub formã de aversã. În nordul Carpaţilor Orientali, la peste 1500 m, spre sfârşitul intervalului, trecãtor vor fi posibile precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în estul teritoriului şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 24 de grade, mai coborâte pe litoral, iar cele minime se vor încadra 3 şi 11 grade. În zonele joase, pe arii restrânse vor mai fi condiţii de ceaţã.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close