Antena 3 CNN Actualitate Proiect cu scandal la Mangalia. Un zid de beton ”a răsărit” de-a lungul falezei

Proiect cu scandal la Mangalia. Un zid de beton ”a răsărit” de-a lungul falezei

Proiect cu scandal la Mangalia. Un zid de beton ”a răsărit” de-a lungul falezei
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
21 Mar 2016   •   15:24

Un proiect al primăriei a generat scandal la Mangalia. Localnicii sau turiştii care vor să se plimbe pe faleză vor admira de-acum înainte ... nu marea, cum v-aţi aştepta, ci un "superb" zid din beton.

Mangalioţii sunt şocaţi şi deja s-au mobilizat pe Facebook pentru a semna o petiţie cu titlul: „Salvaţi Aleea Teilor! Nu - zidului de pe faleză".

Unul dintre comentarii sună aşa: "Doamnelor, daca vreti sa mai vedeti marea de pe Aleea Teilor, trebuie neaparat sa aveti un barbat zdravan langa dumneavoastra, pentru a va ridica in brate, altfel…, nicio sansa".

Primarul nu vede zidul!

Contactat telefonic la Antena 3, primarul Radu Cristian a afirmat că imaginile care circulă în presa locală și pe Internet sunt trucate.

„Aleea Teilor” este deja la al doilea scandal public. La sfârşitul anului trecut, primarul Cristian Radu a pierdut finanţarea europeană a proiectului, după ce constructorii contractaţi nu au fost capabili să finalizeze în termen lucrarea. Aceeaşi situaţie s-a înregistrat şi în alte două proiecte demarate iniţial cu finanţare europeană, unde s-au pierdut fondurile nerabursabile din aceeaşi… neputinţă, scrie ordinea.ro.

 

 

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close