Antena 3 CNN Actualitate Ziua Națională a României. Ciprian Marica, postare pe Facebook de la parada 1 Decembrie

Ziua Națională a României. Ciprian Marica, postare pe Facebook de la parada 1 Decembrie

Ziua Națională a României. Ciprian Marica, postare pe Facebook de la parada 1 Decembrie
Sursa foto: Foto:facebook.com/ciprianmaricaofficia
01 Dec 2015   •   16:56

Atacantul Ciprian Marica a anunţat într-un mesaj postat pe Facebook că a fost la parada de 1 decembrie, subliniind că s-a simţit din nou copil şi le-a cerut românilor să-şi iubească necondiţionat ţara.
   
"Am profitat de vremea frumoasă, m-am urcat pe bicicletă şi am mers să văd parada! Din copilărie, de când mă ţinea tata pe umeri nu mai urmărisem de la faţa locului o defilare militară. Mi-a plăcut, m-am simţit din nou copil, m-am simţit bine printre românii iesiţi să-şi sarbatorească patria! Să vă iubiţi necondiţionat ţara, oriunde aţi fi, dragi români, şi să vă pese de tot ce se întâmplă, fiindcă doar aşa putem schimba lucrurile care nu sunt în regulă şi ne putem bucura de frumuseţile ei!", a scris Marica pe Facebook.
   
Ziua Naţională a României e sărbatorită astăzi cu parade militare, ceremonii religioase şi concerte. Peste 2.600 de militari şi 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI, SPP, STS şi Poliţia Locală au luat parte la parada militară de 1 Decembrie care a avut loc în Capitală, începând cu ora 11.00, manifestările desfăşurându-se pentru al doilea an consecutiv în Piaţa Constituţiei.
   
De asemenea, au avut loc ceremonii militare şi religioase de depunere de coroane de flori în garnizoanele din ţară unde sunt dislocate mari unităţi şi unităţi militare.
   
 

 
Am profitat de vremea frumoasa, m-am urcat pe bicicleta si am mers sa vad parada! :) Din copilarie, de cand ma tinea...

Posted by Ciprian Marica on 1 Decembrie 2015

×
Subiecte în articol: Ciprian Marica
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close