Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Cătălin Predoiu propune unificarea dreptei împotriva PSD. Ce răspuns a primit de la Nicușor Dan și Daniel Barbu

Cătălin Predoiu propune unificarea dreptei împotriva PSD. Ce răspuns a primit de la Nicușor Dan și Daniel Barbu

Cătălin Predoiu propune unificarea dreptei împotriva PSD. Ce răspuns a primit de la Nicușor Dan și Daniel Barbu
23 Mai 2016   •   23:37

Gabriela Firea, Nicușor Dan, Cătălin Predoiu și Daniel Barbu sunt invitații lui Mihai Gâdea la ”Sinteza Zilei”, o dezbatere fără menajamente cu cei mai importanți candidați pentru fotoliul de Primar General.

Cătălin Predoiu, candidatul PNL, a venit cu o propunere surprinzătoare, cea a unirii dreptei împotriva PSD. 

Domnilor profesori, știm cu toții că atunci când dreapta se unește, PSD-ul pierde. Cumva cred că toți ne opunem PSD-ul. E un partid care nu și-a rezolvat problemele de corupție, are restanțe din guvernările trecute. Eu vă întreb, pentru că se votează într-un sigur tur, sunteți de acord ca noi trei, așa, persoane fizice, noi trei, în ultima săptămână de campanie să facem un sodaj, iar cel care este primul să primească susținerea celorlați doi?” le-a spus Cătălin Predoiu lui Daniel Barbu și Nicușor Dan.

Replica lui Nicușor Dan a fost una extrem de dură.

Domnule Predoiu, mă tem că nu înțelegeți ce vrea societatea. Societatea vă transmite că s-a săturat de modul corupt în care a fost gestionată România. Societatea cere o schimbare. Nu puteți veni după ce ați fost blat cu PSD, să veniți să spuneți că reprezentați dreapta. Nu vor oamenii. Ce v-am propus noi, aveați posibilitatea să sprijiniți acel candidat care are posibilitatea să bată PSD-ul. Și dumneavoastră ce faceți? Mă atacați pe mine” a afirmat Nicușor Dan.

Daniel Barbu, candidatul ALDE, a refuzat clar propunerea.

Nu văd această campanie ca o încleștare între dreapta și stânga. Partidul meu, ALDE, este singurul cu o platformă liberală. Așa cum s-a dovedit la instalarea Guvernului Cioloș suntem singurul partid îngrijorat de criza politică. Cu toată modestia, am un mesaj. Avem un mesaj puternic, liberal și democratic. Sunt într-un partid care s-a identificat cu această misiune, din punct de vedere al susținerii și apărării libertății individuale. Nu vă pot accepta propunerea” a spus Daniel Barbu. 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close