Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Politica nu ține cont de vârstă. Două femei, de 90 și 91 de ani, candidează la alegerile locale

Politica nu ține cont de vârstă. Două femei, de 90 și 91 de ani, candidează la alegerile locale

Politica nu ține cont de vârstă. Două femei, de 90 și 91 de ani, candidează la alegerile locale
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    31 Mai 2016   •   12:55

ALEGERI LOCALE 2016. Două femei în vârstă de 90, respectiv 91 de ani, dar și o octogenară și o septuagenară candidează pentru mandate de consilieri locali pe lista UNPR din comuna olteană Sîmburești, candidatul de pe primul loc pe lista acestui partid fiind un tânăr de 28 de ani, care este în același timp și nepotul uneia dintre vârstnicele candidate, potrivit agerpres.ro.

ALEGERI LOCALE 2016. Candidatul UNPR pentru funcția de primar la Sîmburești, Nicolae Aurelian Răducu (28 de ani), a declarat că femeile cu vârsta de peste 80 de ani care candidează pe lista UNPR pentru Consiliul Local Sîmburești au fost de acord să candideze, deoarece sunt prietene ale bunicii sale în vârstă de 78 de ani, Aneta Trache - și ea candidat pe aceeași listă.

ALEGERI LOCALE 2016. Nicolae Răducu a menționat că pe lista de candidați a UNPR este și fratele său, Robert Marian Trache (25 de ani) care ocupă locul al patrulea, dar și bunica sa, Aneta Trache (78), pe locul cinci.

ALEGERI LOCALE 2016. "Bunica mea Aneta, care este o femeie sănătoasă și activă, a vrut să ne susțină pe mine și pe fratele meu, și a fost de acord să candideze. De altfel, doamnele în vârstă sunt prietene și vecine ale bunicii care au fost, de asemenea, de acord să fie pe lista de candidați. Bunica se implică mult în campanie, are mereu la ea plasa cu pliante, le vorbește oamenilor, are și timp pentru asta, este convingătoare, mereu știe să spună o vorbă bună", a adăugat Răducu.

ALEGERI LOCALE 2016. Acesta spune că bunica sa, de pe locul cinci, are șanse să ajungă consilier local în Sîmburești.

ALEGERI LOCALE 2016. Pe locul opt pe lista UNPR pentru Consiliul Local Sîmburești este o femeie în vârstă de 87 de ani, Dumitra Dragnea, pe locul 11 este o femeie în vârstă de 90 de ani, Elena Călugăroiu, iar pe ultimul loc, 12, este o femeie în vârstă de 91 de ani, Maria Olaru.

ALEGERI LOCALE 2016. În Sîmburești candidează la funcția de primar reprezentanți ai UNPR, PSD și PNL, partide care au și liste complete de candidați pentru consiliul local.

ALEGERI LOCALE 2016. Și, totuși, femeia în vârstă de 91 de ani nu este cel mai vârstnic candidat la alegerile din acest an. Record la alegeri: La 93 de ani candidează pentru un post de consilier local

ALEGERI LOCALE 2016. LISTA OFICIALĂ. Cine sunt candidații pentru București și pentru primăriile de sector

ALEGERI LOCALE 2016. Pe 5 iunie, românii cu drept de vot sunt chemaţi la urne pentru a-şi alege primarii, consilierii locali şi judeţeni. 

ALEGERI LOCALE 2016. Votarea va începe la ora 7.00 şi se va încheia la ora 21.00. 

ALEGERI LOCALE 2016. A început campania electorală: Interzis la afișe și găleți

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close