Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. Nicușor Dan acceptă propunerea lui Cătălin Predoiu, privind unificarea dreptei, dar cu anumite condiții

ALEGERI LOCALE 2016. Nicușor Dan acceptă propunerea lui Cătălin Predoiu, privind unificarea dreptei, dar cu anumite condiții

ALEGERI LOCALE 2016. Nicușor Dan acceptă propunerea lui Cătălin Predoiu, privind unificarea dreptei, dar cu anumite condiții
Sursa foto: Foto: Facebook
30 Mai 2016   •   08:44

ALEGERI LOCALE 2016. Candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că acceptă propunerea liberalului Cătălin Predoiu privind realizarea unui sondaj pentru a stabili care este preferatul votanţilor de dreapta, dar a precizat că nu se va retrage din cursa electorală, transmite Agerpres.

ALEGERI LOCALE 2016. "Ştiu că niciunul dintre voi nu l-ar vota niciodată pe Cătălin Predoiu. Dar sunt conştient de faptul că există un risc real ca Firea-PSD să câştige Primăria Capitalei. Şi că o Dreaptă unită ar avea şanse mai mari să oprească PSD. De o săptămână, Cătălin Predoiu tot spune că are nevoie de un sondaj ca să se retragă din cursă. Foarte bine! Să facem un sondaj. I-am propus în această seară (duminică - n.r.) lui Cătălin Predoiu să facem un sondaj, organizat de o casă de sondaje internaţională, care să confirme ceea ce noi ştim deja - eu sunt singurul care poate să unească voturile anti-PSD", a scris Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook. 

ALEGERI LOCALE 2016. El a adăugat că nu se va retrage din cursa electorală şi că va merge până "la capăt". 

ALEGERI LOCALE 2016. "Vreau să fie foarte clar. Nu mă voi retrage din cursă, voi merge până la capăt. Eu mă bat de 10 ani pentru Bucureşti, Predoiu este în campanie de trei săptămâni. Dar am o responsabilitate faţă de electoratul anti-PSD, vreau să câştigăm şi, dacă victoria USB depinde de un sondaj, sunt gata să îl fac", a precizat candidatul USB. 

ALEGERI LOCALE 2016. Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, i-a propus săptămâna trecută lui Nicuşor Dan realizarea unui sondaj în ultima săptămână de campanie, în urma căruia cel mai bine plasat dintre cei doi să fie susţinut de votanţii de dreapta. 

ALEGERI LOCALE 2016. "Într-adevăr domnul Dan se ocupă de Bucureşti de opt ani de zile, mai bine, mai rău, se ocupă, eu nu m-am ocupat de această candidatură decât două săptămâni. Relevante sunt sondajele din ultima săptămână de campanie. Este foarte simplu de rezolvat problema - o casă de sondaj, comun agreată, care va face acest sondaj şi îl va pune pe masă cu tot cu baza de date, în ultima săptămână. Şi atunci vedem", declara Predoiu, la o dezbatere organizată de Grupul de Dialog Social şi intitulată "Pe mâna cui lăsăm Bucureştiul? Nicuşor Dan vs Cătălin Predoiu". 

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close