Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Fotografia cu care Nicușor Dan și-a surprins susținătorii pe Facebook

Fotografia cu care Nicușor Dan și-a surprins susținătorii pe Facebook

Fotografia cu care Nicușor Dan și-a surprins susținătorii pe Facebook
05 Iun 2016   •   18:04

ALEGERI LOCALE 2016. Nicușor Dan, candidatul USB la Primăria Generală București, și-a surprins susținătorii pe Facebook cu o fotografie inedită, însoțită de mesajul: ”Bucureșteni, apărați-vă orașul!”

Imaginea este din timpul stagiului său militar, înainte de 1989.

ALEGERI LOCALE 2016. Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul la funcţia de primar general al Capitalei, spune că a votat pentru un Bucureşti necorupt şi pentru o nouă clasă politică, el îndemnând alegătorii să îşi exprime duminică opţiunea electorală.

"Vreau să mulţumesc sutelor de oameni care au muncit pentru campanie, inclusiv cei care s-au trezit la 5 dimineaţă astăzi ca să supravegheze votul din partea noastră. Am votat pentru un Bucureşti necorupt, am votat pentru o nouă clasă politică, nu pentru una care şi-a dovedit şi corupţia şi incompetenţa. Vreau să îndemn oamenii să iasă la vot. De câte ori oamenii au ieşit la vot în număr mare s-au produs schimbări importante în România şi sunt convins că putem să o facem azi. Îi îndemn pe oameni să aibă încredere în toţi ceilalţi care au acelaşi vot ca şi ei, să aibă încredere că împreună putem să construim o societate în care ne decidem noi singuri destinul", a declarat Nicuşor Dan, la ieşirea de la urne.

Întrebat dacă este emoţionat, el a răspuns că simte responsabilitate faţă de mulţi oameni care au muncit în campanie.

"Vom merge din secţie în secţie. Ne vom vizita oamenii care supraveghează alegerile pentru noi şi la ora 21,00 sper să ne regăsim cu veşti bune", a afirmat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan a votat la Şcoala nr. 279 "Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril" din sectorul 6 al Capitalei.

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016 Nicușor Dan
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close