Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Cristina Pocora (PNL), după ce a luat 9%: Nu e o înfrângere

Cristina Pocora (PNL), după ce a luat 9%: Nu e o înfrângere

Cristina Pocora (PNL), după ce a luat 9%: Nu e o înfrângere
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    06 Iun 2016   •   18:38

ALEGERI LOCALE 2016. Cristina Pocora, candidatul PNL la Primăria sectorului 3, l-a felicitat luni pe Robert Negoiţă pentru câştigarea unui nou mandat de primar şi a spus despre rezultatul ei că nu este o înfrângere, deși, potrivit celor mai recente rezultate are 9%.

ALEGERI LOCALE 2016. ”Acest rezultat (al PNL - n.r.) arată doar faptul că nu a venit încă momentul meu şi nu voi privi acest rezultat ca pe o înfrângere, ci ca pe o nouă provocare. Cred cu tărie în toate proiectele pe care le-am prezentat în campania electorală şi voi lupta în continuare pentru a le îndeplini", a precizat Cristian Pocora, luni, într-un comunicat remis presei. 

ALEGERI LOCALE 2016. Cât despre contracandidatul său de la PSD, "Accept victoria lui Robert Negoiţă şi îl felicit, dar, în acelaşi timp, îi urez să aibă luciditatea să ia cele mai bune soluţii pentru locuitorii sectorului 3. Cu toate acestea, nu pot decât să îmi exprim dezamăgirea pentru maniera în care a ales să-şi facă campanie, prin atacuri calomnioase la adresa mea, într-o manieră mincinoasă, cu poveşti şi case inventate”.

ALEGERI LOCALE 2016. Ea le-a mulţumit de asemenea celor care au fost duminică la vot, indiferent de opţiunea lor politică. 

ALEGERI LOCALE 2016. Pocora susţine că, împreună cu consilierii PNL, va face tot ce îi stă în putere să fie construit un spital generalist în sectorul 3, să fie revitalizată zona Faur - Republica şi să fie construite locuri de parcare. 

Alina Gorghiu: PNL are cel mai bun scor de după 1990. Aveam 750 de primari, acum sunt 1.000

 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close