Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Piedone, prima reacție după decizia instanței: ”Rămân doar primarul de suflet al locuitorilor Sectorului 4”

Piedone, prima reacție după decizia instanței: ”Rămân doar primarul de suflet al locuitorilor Sectorului 4”

Piedone, prima reacție după decizia instanței: ”Rămân doar primarul de suflet al locuitorilor Sectorului 4”
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone
28 Apr 2016   •   23:31

Cristian Popescu Piedone afirmă, ca reacţie la respingerea definitivă a candidaturii sale, că se va implica în campania electorală din sectorul 4 pentru a se asigura că locuitorii vor alege un primar care să se pună în slujba lor, el rămânând ''primarul de suflet'' şi cel al ''familiei''.

''De astăzi, voi rămâne doar primarul de suflet al locuitorilor Sectorului 4 şi primarul familiei mele, întrucât justiţia a decis că nu pot candida, din cauza unui viciu de procedură al partidului pe care l-am ales în grabă să îl reprezint. Respect această decizie, însă nu renunţ. Vă sunt dator Dvs, celor care m-aţi susţinut, să merg mai departe, să vă pot privi în ochi şi după 5 iunie, pentru că v-aţi pus încrederea în mine. Îmi sunt dator mie, pentru munca mea din ultimii opt ani, pentru sutele de nopţi şi de zile petrecute pe străzile sectorului, să nu stau deoparte. Sunt născut şi crescut în Sectorul 4, voi trăi aici toată viaţa, copiii mei trăiesc aici, şi pentru ei, precum şi pentru copiii şi nepoţii Dvs, atât cât îmi mai stă în putere, trebuie să lupt. Singurul mod în care mai pot face ceva pentru sectorul nostru şi oamenii din el este să ne asigurăm, împreună, că vom alege un primar care să se pună în slujba lor, aşa cum mi-am dat silinţa să fac şi eu'', a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook joi seară.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis, joi seara, să respingă definitiv candidatura lui Piedone la Primăria Sectorului 4.

 

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close