Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Liviu Dragnea spune cine nu va fi premierul propus de PSD

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Liviu Dragnea spune cine nu va fi premierul propus de PSD

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Liviu Dragnea spune cine nu va fi premierul propus de PSD
07 Dec 2016   •   21:48

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că premierul pe care îl va propune partidul său, dacă va câştiga alegerile, nu va fi nici George Maior şi nici Vasile Dîncu. 

Întrebat la un post de televiziune dacă candidatul de premier al PSD poate veni din America, Dragnea a spus "nu". "Nu. Vă referiţi la Maior? Nu", a afirmat preşedintele PSD. 

El a adăugat că premierul propus de PSD nu va fi nici Vasile Dîncu. 

"Mă întrebaţi de Vasile Dîncu? M-a rugat să spun că nu vrea să fie prim ministru. Am avut o discuţie, suntem foarte buni prieteni", a spus Dragnea, întrebat fiind dacă premierul PSD are în acest moment carnet de partid. 

În altă ordine de idei, liderul PSD a spus că dacă partidul pe care îl conduce va ajunge la guvernare, va abroga ordonanţa care a îngheţat indemnizaţiile de merit ale artiştilor, susţinând că în programul de guvernare şi în proiectul de buget întocmit de social-democraţii sunt prevăzute măriri substanţiale de salarii pentru actori. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close