Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ponta anunță cine e în cărți pentru funcția de premier PSD: Dragnea, Plumb, Teodorovici - favoriți

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ponta anunță cine e în cărți pentru funcția de premier PSD: Dragnea, Plumb, Teodorovici - favoriți

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ponta anunță cine e în cărți pentru funcția de premier PSD: Dragnea, Plumb, Teodorovici - favoriți
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    05 Dec 2016   •   17:12

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Unul dintre cele mai încinse subiecte ale acestei campanii electorale este propunerea PSD de premier, nume pe care social-democrații îl țin secret.

Fostul premier Victor Ponta a încercat să facă lumină în acest subiect, vorbind despre cine va fi viitorul premier PSD.

Ponta a enumerat mai mulți colegi de-ai săi din PSD, însă nu s-a pus și pe sine pe listă.

”Eu cred că va fi un guvern în jurul PSD. Cred că în majoritatea parlamentară vor fi și ALDE, PRU și grupul minorităților naționale. (...) Un membru PSD, candidat în alegeri, de pe o listă pe care știu că se află începând cu Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, poate mai sunt două-trei nume. (...) Nu va fi Florin Georgescu”, a spus Victor Ponta, potrivit Dcnews.ro.

Aceasta este pentru a doua oară când Ponta a vorbit despre acest nume ca propuneri de premier PSD.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ponta anunță cine va fi premierul PSD. Și în urmă cu o lună, Ponta a amintit tot aceste nume - Dragnea, Plumb sau Teodorovici.

Dacă până acum numele de posibil prim-ministru a fost ținut secret, pe motiv că acea persoană ar putea fi ”ridicată” a doua zi, Codrin Ștefănescu a dat și el câteva nume, la Antena 3.

La rândul său, preşedintele partidului, Liviu Dragnea, a reclarat recent, într-o emisiune tv, că premierul PSD va fi ”un domn care arată bine”.

Citiți și ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Anunț surprinzător din PSD: Nu anunțăm premierul, că riscăm să fie arestat

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. S-a aflat cine se luptă în PSD pentru funcția de premier. Numele au fost dezvăluite

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close