Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Traian Băsescu sare la gâtul partidelor mari și cere dezbatere televizată cu Alina Gorghiu și Liviu Dragnea

Traian Băsescu sare la gâtul partidelor mari și cere dezbatere televizată cu Alina Gorghiu și Liviu Dragnea

Traian Băsescu sare la gâtul partidelor mari și cere dezbatere televizată cu Alina Gorghiu și Liviu Dragnea
04 Dec 2016   •   10:56

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PMP, Traian Băsescu, îi invită pe liderii PNL şi PSD, Alina Gorghiu şi Liviu Dragnea, la o dezbatere televizată, pe tema programelor electorale ale celor trei partide.

''Bună ziua doamnă Alina Gorghiu, Bună ziua domnule Liviu Dragnea. Am urmărit cu interes prezentarea programelor electorale ale partidelor pe care le conduceţi. Multe din elementele programelor dumneavoastră mi-au părut a fi nerealiste şi destinate a înşela electoratul. De aceea, în scopul sprijinirii electoratului să înţeleagă priorităţile reale ale ţării şi pentru a-i permite să aleagă în cunoştinţă de cauză, vă invit la o dezbatere în trei, cu privire la programele electorale ale PSD, PNL şi PMP'', a scris Băsescu pe pagina sa de Facebook.

El spune că dezbaterea ar putea avea loc joi, 8 decembrie, ''la TVR sau la RO-TV, televiziuni care au lansat deja invitaţii pentru o astfel de dezbatere''.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close