Antena 3 CNN Economic Auto AVERTIZARE de POLEI. România s-a transformat într-un mare patinoar. Accidentele rutiere se ţin lanţ

AVERTIZARE de POLEI. România s-a transformat într-un mare patinoar. Accidentele rutiere se ţin lanţ

AVERTIZARE de POLEI. România s-a transformat într-un mare patinoar. Accidentele rutiere se ţin lanţ
Sursa foto: Foto: lifeintheknife.com
11 Ian 2013   •   09:23
Traficul rutier din partea de sud şi vest a ţării este dat peste cap din cauza poleiului. Autostrada A2 a fost închisă pe ambele sensuri din cauza condiţiilor meteo.

UPDATE 10.00
- Traficul rutier a fost reluat pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, după ce circulaţia pe A2 fusese blocată mai bine de o oră între Capitală şi Drajna din cauza poleiului.

UPDATE 9.20 -
Din cauza poleiului, traficul rutier a fost blocat pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa între localităţile Bucureşti şi Drajna. Traficul rutier se desfăşoară pe ruta DN Centura Bucureşti - DN3 - Brăneşti - Fundulea - Lehliu - Drajna, informează
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

UPDATE
9.00: Poliţia rutieră a închis Autostrada  A2 dinspre Bucureşti către Constaţa, până la kilometrul 80, din cauza poleiului. Aceeaşi măsură a fost luată şi pe DN5 Bucureşti-Giurgiu, informează Mediafax.

385 de poliţişti au lucrat, alături de echipe ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri din România, în zonele afectate de polei.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare de polei
valabilă vineri, de la ora 8.00 până la ora 11.00, în sudul judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Prahova, inclusiv autostrada A1, A3 şi drumurile naţionale aferente.
   
De asemenea, meteorologii au emis o atenţionare de polei valabilă între orele 6.00 şi 11.00, pe arii relativ extinse în judeţele Dolj, Olt, Vâlcea şi Gorj (inculsiv municipiile Craiova, Slatina, Rm. Vâlcea şi Tg. Jiu), izolat în judeţul Mehedinţi.

VEDEŢI PROGNOZA METEO PENTRU ZILELE URMĂTOARE

















×
Subiecte în articol: polei
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close