Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Directorul fabricadesteaguri.eu: Eu mă pricep la făcut steaguri. Antena 3, la unit oameni

Directorul fabricadesteaguri.eu: Eu mă pricep la făcut steaguri. Antena 3, la unit oameni

Directorul fabricadesteaguri.eu: Eu mă pricep la făcut steaguri. Antena 3, la unit oameni
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Mai 2013   •   14:41

Directorul fabricadesteaguri.eu, Adrian Dragomir, a vorbit la Antena 3, din studioul tv amplasat pe platforma Dinner în the sky, despre visul de a realiza un cel mai mare steag din lume şi despre parteneriatul de succes cu Antena 3 în îndeplinirea acestui vis.

"Am propus ideea asta mai multor instituţii. După acţiunea de la 1 decembrie anul trecut am găsit un parteneriat bun şi am lucrat umăr la umăr cu Antena 3. Am găsit colaborare la toate nivelurile: tehnic şi comunicare", a declarat directorul fabricadesteaguri.eu, Adrian Dragomir.

Adrian Dragomir le-a răspuns şi celor care au criticat această acţiune sub pretextul că "puteau folosi aceşti bani pentru altceva".

"Eu mă pricep la făcut steaguri. Dumneavoastră la partea de promovare, la prezentarea unor realităţi, la unit oameni. (...) Dacă fiecare dintre noi, la nivel micro, ţine să îşi facă treaba bine, nu o să ne fie ruşine să ieşim în faţă cu un steag", a mai spus directorul fabricadesteaguri.eu.

În 27 mai 2013 Antena 3 şi  fabricadesteaguri.eu oferă românilor un cadou: cel mai mare steag naţional din lume. Uriaşul drapel are o lungime de 330 de metri, o lăţime de 220 de metri şi cântăreşte 5 tone.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul este transmis de la 50 de metri înălţime, dintr-o platformă care va fi amenajată pentru prima dată în istorie ca studio de televiziune. În timpul festivitatii, publicul va urmări un moment impresionant de mânuire a armelor, dar şi demonstraţii spectaculoase ale piloţilor echipei Hawks of Romania.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close