Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Mihai Gâdea: Drapelul nu reuşeşte să cuprindă cât de mult sânge s-a vărsat pentru această ţară

Mihai Gâdea: Drapelul nu reuşeşte să cuprindă cât de mult sânge s-a vărsat pentru această ţară

Mihai Gâdea: Drapelul nu reuşeşte să cuprindă cât de mult sânge s-a vărsat pentru această ţară
27 Mai 2013   •   17:46

Mihai Gâdea a susţinut un discurs emoţionant după ce steagul realizat de Antena 3 în colaborare cu  fabricadesteaguri.eu a intrat oficial în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Directorul Antena 3 a amintit despre impresionanta poveste de viaţă a Ecaterinei Teodoroiu şi a urmaşilor acesteia.

„Povestea Ecaterinei Teodoroiu a inspirat generaţii întregi” a declarat Mihai Gâdea, care a precizat că a fost trist când a aflat că strănepoata eroinei este plecată la muncă în Italia.

„Drapelul nu reuşeşte să cuprindă cât de mult sânge s-a vărsat pentru această ţară, cât de multe speranţe s-au pus de-a lungul timpului pentru viitorul ei, dar probabil a sosit momentul în care noi şi cei care sunt liderii de astăzi ai României să facă ca aceste speranţe ale Ecaterinei Teodoriu şi ale celor care au urmat ei să devină certitudini”, a mai spus Mihai Gâdea.

România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în GUINNESS WORLD RECORDS™. "Avem un nou record mondial. Felicitări România! Felicitări Antena 3!" a declarat reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™, Jack Brockbank.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close