Antena 3 CNN Campanii Income Challenge Academia Ski-Nautic & Wakeboarding "Junior", locul ideal pentru împătimiţii sporturilor nautice

Academia Ski-Nautic & Wakeboarding "Junior", locul ideal pentru împătimiţii sporturilor nautice

Academia Ski-Nautic & Wakeboarding "Junior", locul ideal pentru împătimiţii sporturilor nautice
13 Iul 2013   •   14:25

Împătimiţii sporturilor nautice ştiu cu siguranţă că Academia Ski-Nautic & Wakeboarding "Junior" de pe malul lacului Snagov este locul ideal unde pot simţi pe deplin adrenalina salturilor în valuri.

"Decanul" şi instructorul principal este Daniel Ismailciuc a.k.a. "Junior", cel care formează majoritatea practicantilor de ski-nautic si wakeboarding din Romania.

Daniel are o experienta de peste 20 ani in domeniu şi provine dintr-o familie cu traditie in sporturile nautice. Tatal lui Daniel este Simion Ismailciuc - multiplu campion european, mondial si oplimpic (medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Melbourne din 1956) la sectiunea caiac-canoe; devenit mai apoi antrenorul ce l-a descoperit si indrumat pe Ivan Patzaichin.

Fratele mai mare a lui Daniel, Simion este cel care a infiintat primul club de ski-nautic din Romania inainte de 1989. Daniel Ismailciuc a prins gustul skiului nautic în anii 90 iar acum deţine şcoala oficiala a Asociatiei Sportive Romane de Wakeboard. Nivelul la care se lucreaza este unul superior si se folosesc numai echipamente destinate profesionistilor.

×
Subiecte în articol: Income Challenge
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close