Antena 3 CNN Campanii Income Challenge Income Challenge - Episodul I: Wakeboardingul, un sport extrem ca un business

Income Challenge - Episodul I: Wakeboardingul, un sport extrem ca un business

Income Challenge - Episodul I: Wakeboardingul, un sport extrem ca un business
Sursa foto: Foto: depauworc.wordpress.com
13 Iul 2013   •   14:35

Income  va arata primul episod din cele cinci pregatite si dedicate unei comparatii intre sport si business. Pe scurt, am invitat sportivi si oameni reprezentativi din business sa ne vorbeasca despre valorile si atributele de care ai nevoie ca sa reusesti atat in sport dar si in business.

Motivul - Coloana vertebrala a reusitei este aceeasi. Vrem sa tranzmitem un mesaj mobilizator, pozitiv si care sa motiveze.

Vom vorbi despre curaj, despre rabdare, despre seriozitate, foarte multa munca dar si despre multe alte componente ale succesului. Astazi vom face o paralela intre wakeboarding si afaceri in care veti vedea foarte multi oameni interesanti care chiar au ceva de spus.

În România business-ul este de foarte multe ori dur şi extrem. La fel ca şi în sport, aceleaşi atribute şi calităţi fac diferenţa între succes şi înfrângere, în final, rămânând povestea fascinantă a reuşitei. Ne vom lăsa inspiraţi de sportivi şi oameni de afaceri, care ne vor împărtăşi din experientele lor. Împreună cu ei, vom încerca să descoperim formula magica a succesului, în timp ce trecem prin provocările Income.

Paralela de astăzi o facem între business şi wakeboarding, un sport a cărui răspândire în Romania are în spate un om care şi-a asumat riscurile pionieratului cu mult timp în urmă.

Daniel Ismailciuc, alias Junior, este cel mai iscusit instructor de ski-nautic si wakeboard din ţară, iar din 2007 are şi propria şcoală: Academia Ski-Nautic & Wakeboard Junior. Daniel a explicat, pentru Income Challenge, ce a insemnat acest business pentru el dar si unde a plecat:

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close