Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Candidatul PDL la primăria Sibiu: Îl voi învinge pe Iohannis chiar dacă am cheltuit în campanie doar 90.000 lei, un buget „foarte, foarte mic“

Candidatul PDL la primăria Sibiu: Îl voi învinge pe Iohannis chiar dacă am cheltuit în campanie doar 90.000 lei, un buget „foarte, foarte mic“

Candidatul PDL la primăria Sibiu: Îl voi învinge pe Iohannis chiar dacă am cheltuit în campanie doar 90.000 lei, un buget „foarte, foarte mic“
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Iun 2012   •   18:51
Candidatul PDL la funcţia de primar al municipiului Sibiu, Mariana Brunchea, contracandidată a primarului Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este convinsă că îl va învinge pe actualul primar, chiar dacă bugetul ei de campanie a fost „foarte, foarte mic în comparaţie cu alţi ani“, adică 90.000 de lei, din care 20.000 i-a pus chiar ea.
 
„Dacă voi ajunge primar, voi deschide larg uşile Primăriei şi voi face din Primărie, casa tuturor sibienilor. (...) Da, cu siguranţă, cred că voi câştiga postul de primar. Pe mine nu mă interesează procentele“, a spus Mariana Brunchea, citată de Agerpres.
 
Aceasta a spus că a mizat în această campanie pe echipa sa de 23 de consilieri strânşi din toate domeniile, cu care şi-a întocmit oferta electorală, dar şi pe discuţii cu cetăţenii. Candidatul PDL la Primăria Sibiu spune că în acest an, bugetul de campanie a fost mult mai mic faţă de campaniile anterioare.
 
„Bugetul de campanie este foarte, foarte mic, în comparaţie cu alţi ani, când am făcut parte din staff-ul de campanie şi ştiu ce buget a fost. Eu personal am contribuit cu 20.000 de lei. Consider că nu este necesar să investeşti foarte mult în publicaţii, în panotaj excesiv, pentru că ştiu că se pot rezolva unele probleme cu banii aceia. De aceea am considerat că este mult mai necesar să organizez câteva acţiuni. Cum a fost de 1 Iunie. Pentru mine, personal, apreciez la ora asta în jur de 900 milioane lei vechi toată campania, inclusiv cu presă, televiziune, panotaj, absolut tot. Campania asta ne duce la 90.000 de lei“, a explicat Brunchea.
 
Contracandidatul PDL al lui Kluas Iohannis promite că dacă îi va lua locul acestuia la Primărie, va face 20 de noi locuri de joacă, va construi un nou spital de pediatrie, o grădină botanică după model occidental, două noi parcuri. De asemenea, Brunchea promite că, dacă va ajunge primar, va renova stadionul, va aloca 4 % din bugetul local, sportului.

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close